Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 1 | 10.06.2008
 

Sanne Roemen is… lifehacker!

Ultiem lui zijn om efficiënter te werken, dat klinkt controversieel maar het is een grondbeginsel van lifehacking. De bestaande wereld naar je hand zetten door je te richten op de dingen die er écht toe doen. En: daarbij het liefst buiten gebaande paden treden. Sanne Roemen is… lifehacker!

 

Zoete wraak: Snoepen als emotie

Ben je somber, boos, eenzaam of juist vrolijk, verliefd en verleidelijk? Wil je weten waar geluk naar smaakt, of wraak of, jawel… inspiratie? Bij No Candy hebben ze het voor je bedacht. No Candy is snoep met een boodschap, waarbij je je laat leiden door je gevoel.

 

Gijs Jansen “Achter de wolken, daar ben jij”

Krijg je een zweverig gevoel van alleen al het woord ‘therapie’? Psycholoog Gijs Jansen bewijst dat dat nergens voor nodig is. Hij introduceerde de Acceptatie en Commitment Therapie in ons land. Een therapie waarbij je leert om de negatieve invloed van gedachten te verkleinen, met als uiteindelijke doel het leven intenser te beleven.

 

Pick-up fiets

Langzaam maar gestaag verovert ‘ie het straatbeeld: de pick-up fiets of carrier bike. Een vaak ouderwets gestileerde, stevige heren- of damesfiets met een brede bagagedrager voorop. In de hierop geplaatste rieten mand of plastic bak kan van alles vervoerd worden, van boodschappen tot huisdier of zelfs kind.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden