Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 9 | 27.11.2008
 

Decembercadeau inspiratie

Even geen inspiratie voor Sinterklaas of Kerst? Inspiratiepost helpt je op weg! Natuurlijk kun je deze leuke cadeau’s ook gewoon voor jezelf aanschaffen. En bestel ze direct via Inspiratiepost!

 

Met de kok op reis naar de Provence of culinair wandelen in de Marche

Als je houdt van reizen, wandelen en koken heeft Inspiratiepost komend voorjaar iets bijzonders voor je: culinaire wandelreizen in Italië en Frankrijk. Reizen met wandelingen én extra veel aandacht voor goed en lekker eten. En je kookt natuurlijk zelf! Boek je via Inspiratiepost dan krijg je een speciale korting op de Marche-reis!

 

Online boeken lezen via e-mail of RSS

Zit je uren achter e-mail en Internet en schiet het lezen van een goed boek er bij in? Daar heeft een New Yorkse uitgeefster een oplossing voor bedacht: Daily Lit. Je krijgt het boek van je keuze aangeleverd via e-mail, RSS of je mobiel in brokjes van vijf minuten leestijd en op de momenten dat jij het wil!

 

Natuur werkt!

Op zoek naar kracht, groei, overleving, samenwerking, rust, schoonheid, creativiteit? ‘Je vindt het in de natuur!’ zeggen Judith Zadoks & Tini van de Wetering in het boek Natuur werkt!, want de natuur biedt mensen en organisaties een prachtige spiegel. En… Inspiratiepost mag vijf exemplaren verloten!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden