Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 10 | 18.12.2008
 

Prater of luisteraar? Doe de nieuwe tests!

Rond de feestdagen worden je sociale vaardigheden weer flink op de proef gesteld. We bieden je daarom in deze kersteditie twee nieuwe tests aan om je spreek- en luistervaardigheid te meten: Praat jij graag? en Kun jij goed luisteren? De uitslag vergroot je zelfkennis en bevat leerzame tips om je gesprekstechnieken te verbeteren. Doe er je voordeel mee tijdens kerstborrel of kerstdiner!

 

Adopteer een kerstboom

Aangestoken door het CO2-reductie virus besloten we bij Inspiratiepost dit jaar ‘ns niet te dromen van een witte kerst. De kerst mag groen zijn! Met een groene boom wel te verstaan. Een boom die je kunt adopteren, die zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest geteeld is, die de CO2 uitstoot vermindert en die je volgend jaar gewoon kunt hergebruiken.

 

Inspirerende nieuwjaarswens

De redactie van Inspiratiepost wenst je een bruisend en vooral natuurlijk een inspirerend 2009! Wil je dat ook anderen toewensen? Maak dan gebruik van de Inspiratiepost Nieuwjaarswenskaarten. Je kunt kiezen uit twee ontwerpen die je tot jouw persoonlijke wenskaart kunt omtoveren en versturen naar iedereen die je nieuwe inspiratie wilt toewensen in 2009!

 

Voorspel het nieuws in 2009

Wat staat ons in 2009 allemaal te wachten? Wordt Willem Alexander koning? Traint Ruud Gullit weer een Nederlandse club? De bezoekers van de site Wistikal weten het al lang. Wistikal daagt je elke dag uit om voorspellingen te doen over het nieuws en actualiteiten uit de politiek, de showbizz, sport, misdaad, maatschappij en meer.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden