Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 11 | 14.01.2009
 

Lekker warm lezen in bed

In deze tijd van het jaar kan in bed een boek lezen behoorlijk ongemakkelijk zijn. Zeker als het boven de dekens echt koud wordt, met verkleumde armen, handen en een stijve nek tot gevolg! Maar daar heeft Nine Boersma wat op gevonden: Ze ontwierp de Leesdeken.

 

Maak je eigen tijdlijn in TimeRime

Een website waarop je allerhande informatie in een geschiedenis tijdbalk kunt verzamelen en presenteren, dat is TimeRime.com. In beeld zie je de tijdlijn waar je kan klikken op woorden of plaatjes. Je kunt zelf tekst, muziek, filmpjes of foto’s plaatsen zodat een multimediaal geheel ontstaat. Of je kan er in zoeken naar informatie als in een encyclopedie. Heel informatief, creatief en… inspirerend!

 

Vakantieplannen

Januari is voor veel mensen de periode om zich alvast eens te verdiepen in de vakantieplannen voor voorjaar en zomer. Je kunt natuurlijk naar de Vakantiebeurs in Utrecht om ideeën op te doen, maar Inspiratiepost gaat graag iets meer buiten de gebaande paden en zet de eigen inspirerende vakantietips (aanbiedingen!) en uitjes nog eens voor je op een rijtje.

 

Hoe doe je dat?

Heb je plannen voor het nieuwe jaar, maar weet je niet hoe je ze moet uitvoeren? Inspiratiepost zag op internet hoedoe.nl, een nieuwe site waar je misschien hulp kunt vinden. Hoedoe legt namelijk uit hoe je het doet.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden