Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 12 | 06.02.2009
 

Fascinatiescan vernieuwd

De Fascinatiescan, de test op Inspiratiepost waarmee je in negen vragen een beeld krijgt van wat jou fascineert in werk en leefstijl, is vernieuwd. De test wordt al heel goed gewaardeerd maar toch bedachten we dat je er nog meer zou kunnen doen. Daarom is de uitslag van de test nu nog meer toegespitst op wat bij jou past op Inspiratiepost.nl.

 

Maak je eigen Garfield Strip

Garfield, die luie, dikke, zelfingenomen, oranje kat die houdt van eten, slapen, het eten van zijn baasje Jon stelen en de hond Odie mishandelen, heeft zich laten strikken als boegbeeld van een campagne van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid. Hij leert kinderen om net als hij ook veel te slapen. Leuk en nuttig, maar wat vooral grappig is: Je kunt nu ook je eigen Garfield strip maken!

 

Inspiratiedag Natuur werkt!

Ben je coach, trainer, manager of adviseur en wil je meer doen met de natuur in je werk? Dan is de Inspiratiedag Natuur werkt! op 10 juni het moment om uit te vinden hoe! Een dag vol inspiratie op landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Met workshops en lezingen: train-de-trainer in het werken met groene werkvormen, kennismaken met natuur- en wandelcoaching, inspiratieworkshops, netwerkactiviteiten, enz. Als je je aanmeldt via Inspiratiepost krijg je korting!

 

Warme Truiendag

13 Februari is het Warme Truiendag. Dan trekt iedereen in Nederland zijn warmste trui aan en zet de verwarming een of meer graden lager. In alle huizen en kantoren, op scholen en universiteiten in heel Nederland. Het is een initiatief van Het Klimaatverbond. Doe mee, dan wordt 13 februari de warmste dag van het jaar!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden