Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 13 | 04.03.2009
 

Barbie wordt vijftig: Partytime!

Barbie is vijftig jaar geworden en dat zullen we weten! Op zondag 8 maart, tevens Internationale Vrouwendag, is er in het Amsterdams Historisch Museum een bijzondere presentatie. Eerst een high tea met gesprekken over Barbie als rolmodel. Daarna wordt een vitrine geopend vol bijzondere Barbieobjecten. In Haarlem is er een speciale Barbie in Holland verzamelbeurs met fantastische prijzen in de Barbie 50 jaar loterij. Komt dat zien!

 

Hoe word ik een kunstkenner?

De kunstwereld lijkt voorbehouden aan de ‘kenner’, maar hoe word je er een? De training My first Art Collection (MfAC) brengt je in aanraking met diverse aspecten van het verzamelen van kunst. Een programma voor iedereen met belangstelling voor beeldende kunst, met een beperkt of ruimer budget. Iedereen die nog niet of aarzelend de eerste stappen heeft gezet in de richting van een eigen kunstverzameling.


 

Inspiratiepost aanbieding: Culinaire reis naar de Provence

Al eerder heeft Inspiratiepost met enthousiasme bericht over de culinaire reizen die Stambecco organiseert naar Italië en Frankrijk. We vinden het dan ook erg leuk dat we de bezoekers van Inspiratiepost nu de culinaire reis in de Provence met korting mogen aanbieden!

 

Wat is jouw leefritme?

Welke omgevingsfactoren zijn bepalend voor jouw ritme en in hoeverre heb je daar controle over. Ofwel, leef je het ritme dat je wilt leven? Kun je werk en privé goed combineren? Heb je controle over je tijd?
 Op deze en andere vragen kun je binnenkort antwoord vinden in het Leefritme kenniscentrum. Een website vol kennis en tips om je eigen leefritme zo prettig mogelijk te maken. ‘Supported by Vodafone’…

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden