Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 14 | 25.03.2009
 

At home anywhere “Overal Thuis”


Ze vertrokken in juni vorig jaar, twee mensen in een busje op tour door Europa, op zoek naar wat ‘thuis’ betekent voor mensen in de lidstaten. En welke relatie dit heeft met de traditionele architectuur en cultuur van dat land. In ieder land zoeken ze het huis dat het meest centraal ligt en gaan in gesprek met de bewoners. Inmiddels zijn ze aangekomen in Nederland.

 

Verloting webshopgids Flavourites!

Leuk, slim en superorigineel shoppen doe je gewoon lekker thuis, online. Twee jaar na de lancering van hun portal Flavourites, brengen de oprichters een webshopgids in fysieke vorm uit. Met meer dan 100 webshops, slimme tips voor het starten van een eigen webshop en interviews met shopaholics en webshopeigenaren. Inspiratiepost mag vijf exemplaren verloten!

 

Nationale Kookstudio Week – 20 t/m 26 april

Lekker leren koken in een professionele keuken onder het toeziend oog van een kok? Dat kan als je je aansluit bij een kookstudio. Tijdens de Nationale Kookstudio Week van 20 t/m 26 april zetten ze door het hele land hun deuren open voor het publiek. Door deelname aan het lokale programma kun je ervaren hoe leuk en leerzaam zelf koken kan zijn!

 

De Fascinatie van Damiaan Denys

Damiaan Denys is hoogleraar Psychiatrie en verbonden aan het Academisch Medisch Centrum (AMC). Op de AMC website vertelt hij over de fascinatie voor zijn vak. Het gebruikte medium is een video of vodcast. Dat levert een boeiend portret op van zo’n tien minuten waarin hij een aantal stellingen betrekt en de kijker daarin meevoert. Originele en inspirerende PR ‘met inhoud’ van het AMC, vindt Inspiratiepost!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden