Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 15 - Paaseditie | 10.04.2009
 

Kom tot jezelf met Mindfulness

Met de Pasen geen zin in Keukenhof en meubelboulevard? Eerder behoefte aan inkeer en tot jezelf komen? Gebruik dit paasweekend om kennis te maken met de populaire nieuwe methode Mindfulness.

 

Dansende koeien kijken

Voor de beleving van het ultieme lentegevoel raadt Inspiratiepost je aan om dit Paasweekeinde naar de dansende koeien te gaan kijken. Huh?? Ja, echt waar! Het is lente en de biologische koeien mogen weer de wei in. Dansend! Want de koeien hebben de hele winter op stal gestaan. Als ze dadelijk weer de wei in mogen, dansen ze echt van plezier!

 

Music in Motion & Abba to Zappa

Voor een cultureel verantwoorde Pasen en ook nog ‘ns heel informatief en swingend, kun je terecht in het Museum Volkenkunde in Leiden. Daar zie je hoe muziek zich verplaatst heeft van continent naar continent en wordt overgenomen, veranderd en weer verder gebracht. Bovendien zie je er de popfoto’s van Gijsbert Hanekroot. Van Abba tot Zappa, van Neil Young tot Talking Heads en van JJ Cale tot Keith Richards.

 

Lekker thuis luchtgitaar spelen of airdrummen

Blijf je gewoon thuis met de Pasen en wil je je toch creatief en actief uitleven? Misschien is dan de V-Beat Airguitar iets voor je. Hiermee kun je op een ‘revolutionair nieuwe manier’ luchtgitaar spelen. Bij Inspiratiepost hebben we ‘m al uitgeprobeerd: Kicken! Je kunt er ook nog een Airdrum bij kopen; voel je je helemaal een rockster!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden