Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 16 | 06.05.2009
 

Taal is zeg maar echt mijn ding

Zodra mensen beginnen met praten, ontstaan er misverstanden of ergernissen en daar heeft columnist en cabaretière Paulien Cornelisse een feilloos oor voor. In ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ schetst ze voor iedereen herkenbare, vaak absurde gesprekken en situaties. Dit levert een feest van taal en tekeningen op. En Inspiratiepost mag een boek en een luisterboek verloten!

 

“Can we grow it? Yes we can!”

‘Teel je eigen groente, dat is lekker en gezond.’ Het is de boodschap van Michelle Obama die samen met 20 schoolkinderen haar eigen moestuin is begonnen bij het Witte Huis. Voel je je ook aangesproken? Inspiratiepost geeft je de links om zelf je eigen voedsel te kunnen verbouwen.

 

Frisse ideeën voor Nederland: Prospect

Nederland lijdt aan een chronisch tekort aan ideeën en optimisme. Dat vindt Joop Hazenberg (29). Hij richtte daarom de denktank Prospect op. Platform voor vernieuwend, verfrissend en vooruitziend denken. Door twintigers en dertigers wel te verstaan, want het is tijd voor een nieuwe generatie denkers en doeners.

 

Retro-camper

Toen de zon een maand geleden plotseling doorbrak en de vraag “wat gaan we doen in de zomervakantie?” bij mij thuis voor het eerst werd gesteld, werd ik ineens bevangen door een lichte camper-koorts. In mijn koortsdroom zag ik niet zo’n lelijke witte Vut-ters Camper, maar een hippe retro-camper! Je weet wel, zo’n vrolijk gekleurd Volkswagenbusje uit de jaren zeventig.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden