Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 17 | 05.06.2009
 

The future of work

Inspiratiepost berichtte al eerder over het ‘nieuwe werken’. Onze stelling: Werk en Privé lopen mede door alle technologische ontwikkelingen, steeds meer door elkaar. Om daar voordeel uit te halen dienen werkgevers zich hier veel meer op in te stellen. Toch leuk als je deze visie dan bevestigd ziet in het nieuwste nummer van het Amerikaanse Time Magazine: The Future of Work.

 

Geef jezelf als knuffel kado!

Sinds begin mei is er een nieuwe site online: DUSHI like you. Op DUSHI like you bestel je een knuffel die je zelf samenstelt. Het idee is dat je een knuffel maakt naar je eigen evenbeeld, een ‘DUSHI like you’ dus. Maar je kunt natuurlijk ook een knuffel maken voor je geliefde, je beste maatje, je familie of je collega. De doelgroep is iedereen die leuk is.

 

Junimaand Festivalmaand

De junimaand is in ons land festivalmaand. In iedere stad, in ieder dorp, van Noord tot Zuid en van West naar Oost, is wel wat te beleven. Inspiratiepost maakte een selectie uit het overweldigende aanbod. Met links zodat je het verder lekker zelf uit kunt zoeken… Geniet!

 

Opscheppen over je filmkennis

Inspiratiepost spotte weer een leuke nieuwe site: Icheckmovies.com. Maak er een lijst van alle films die je nog wil zien, bekijk ze, schrijf erover, vink ze af en vooral: schep er dan over op bij collega’s, vrienden en familie! Op de site zelf kun je allerlei lijstjes maken, aanvullen en hierover discussiëren. Op grond van je persoonlijke favorieten krijg je ook een lijst met aanbevolen films die je nog niet gezien hebt. Check it out!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden