Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 18 - vakantiespecial | 03.07.2009
 

Yoga op het strand

Wil je in de zomer vooral ontspannen en tot jezelf komen, maar dat op een actieve manier doen? Dan raadt Inspiratiepost je aan om eens een keer Yoga uit te proberen. Door de populariteit van met name Poweryoga is Yoga weer helemaal hip en je kunt het dan ook op vele plaatsen en in vele vormen beoefenen. Ook in je vakantie. En met mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten. Yoga op het strand!

 

Rugzak met zonnepanelen

Op onze zoektocht naar leuke dingen voor de vakantie kwamen we ‘m tegen: deze rugzak met ingebouwde zonnecellen. Hij komt uit Amerika en is nog wel een beetje prijzig: 250 dollar betaal je ervoor. Maar daarvoor heb je dan wel drie zonnepanelen op je rug om je mobiele telefoon of je iPod op te laden! Lees meer over deze grappige vakantiegadget.

 

Is kamperen weer trendy?

Dankzij de ‘crisis’ zijn de verre vliegreizen wat minder in trek. Veel mensen halen hun tent weer van zolder om lekker ouderwets te gaan kamperen. Maar hoe ouderwets is dat eigenlijk? Inspiratiepost ging op onderzoek uit en kwam een aantal grappige en zelfs trendy kampeerinnovaties tegen.

 

Inspirerende Vakantieboeken in alle genres

Nog op zoek naar een boek voor in je rugzak of koffer? Inspiratiepost geeft je weer een lijstje met boekentips. In alle genres, van spannend tot hoogst informatief, van gedegen tot ronduit sensatiebelust. Zo is, vinden wij, de ongeautoriseerde biografie van Michael Jackson deze zomer een must.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden