Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 19 | 14.08.2009
 

Pluk je geluk

Het was deze week zelfs op het NOS-journaal: Er is nu wetenschappelijk bewezen dat bloemen een positief effect hebben op mensen. Het werkt ook in zakelijke situaties. Zo blijkt uit dit onderzoek van de Universiteit van Wageningen bijvoorbeeld dat bloemen bij vergaderingen onbewust positief werken. Inspiratiepost wil dit positieve nieuws direct in de praktijk brengen en heeft een aantal pluktuinen voor je geselecteerd.

 

Mix & Match je eigen modestijl

In de overvloed aan sites over mode en kleding trof Inspiratiepost er een die echt iets nieuws te bieden heeft: Polyvore. Je kunt er je eigen kledingstijl samenstellen met plaatjes die je overal van het web hebt gehaald. Zo maak je je eigen ‘clickable’ moodboard. Maar je kunt er nog veel meer! Erg leuk, maar… waar blijven de mannen?

 

Film kijken onder de sterrenhemel

In Rotterdam kun je in augustus film kijken in de openlucht. In de Pleinbioscoop Rotterdam op het Lloyd Multiplein kun je genieten van Hollywoodhits, de beste art films van het afgelopen jaar en toppers uit de wereldcinema. Op een supergroot scherm en helemaal gratis. Zijn er nog meer openluchtbioscopen in ons land?

 

Welke Nederlander inspireert jou?

Het Nationaal Historisch Museum opent pas over een tijdje zijn deuren, maar het bestaat al wel. In de samenleving, in nieuwe projecten en… op het internet. Op de NHM-site kun je je persoonlijke bijdrage leveren. Bijvoorbeeld door te kiezen welke Nederlander jou heeft geïnspireerd.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden