Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 20 | 17.09.2009
 

Crisis zorgt voor betere balans werk-privé

Toch nog een positief effect van de crisis: Nederlanders ervaren minder werkdruk en zien een betere balans tussen werk en privé. Het zijn de belangrijkste uitkomsten van een onderzoek van Motivaction in opdracht van dagblad Trouw. Nou ja, de crisis hakt er ook wel in op de werkvloer…

 

JOB SWAP Amsterdam New York

De komende weken wisselen elf Amsterdammers en Newyorkers van baan in de Job Swap, een uitwisseling tussen twee kosmopolitische, historische steden. De ruil biedt brandweermannen, boeren, leraren en verloskundigen een kans om te leren over hun eigen beroep in een andere cultuur, om contacten te leggen en kennis uit te wisselen.

 

Verloting Broodtrommelboek boek uitgeverij Snor

Uitgeverij Snor brengt dit najaar drie nieuwe en inspirerende boeken uit. Het Broodtrommelboek van Marije Vogelzang, een natuurwandel-doe-boek, en de Soepkalender. Tijdens het Inside Design festival op 18-19-20 september in Amsterdam worden Broodtrommelboek en Soepkalender gepresenteerd. En… Inspiratiepost mag twee exemplaren van het superoriginele Broodtrommelboek verloten!

 

Wijnwebsite Halveflesjes van start

Deze maand is de website halveflesjes.nl online gegaan. De filosofie erachter? Kwaliteitswijn brengen in kleine hoeveelheden voor speciale momenten. Hoe vaak komt het niet voor dat van die goede fles wijn de helft blijft staan? Met halveflesjes hoeft dat niet meer. De site biedt wijnen van gepassioneerde wijnmakers en begint met een introductieaanbod. En… Inspiratiepost mag een doosje “Nazomeren” verloten. Doe mee!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden