Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 21 | 28.10.2009
 

Inspiratiepost publiceert het Grote Inspiratiedoeboek

Met gepaste trots presenteert Inspiratiepost het Grote Inspiratiedoeboek! Het logische vervolg op Inspiratiepost.nl. Een boek waarin je in vier stappen je inspiratie, ideeën, passies en talenten vertaalt naar een concreet en toepasbaar actieplan. Klinkt dit wel erg serieus? Het Grote Inspiratiedoeboek is vooral vrolijk, afwisselend, speels, inspirerend en heel mooi vormgegeven. En natuurlijk verloten wij het boek onder de Inspiratiepost-bezoekers!

 

Groene dingen doen: Glove love

Leuk groen initiatief uit Engeland: Glove Love. Ben jij ook in het bezit van diverse enkele handschoenen, dus zonder rechter- of linkerversie? Bied ze aan bij Glove love en zij zorgen ervoor dat iedere solist weer een duo vormt. Ze zoeken internationaal naar de bijpassende wederhelft. ‘Handschoenen uit aller landen verenigt u!’

 

Make-over van het Nederlandse landschap

Op zaterdag 7 november gaat er van alles veranderen in het Nederlandse landschap. Dan gaan duizenden vrijwilligers namelijk aan de slag op de landelijke Natuurwerkdag. Deelnemers gaan gewapend met zagen, harken en schoppen bijvoorbeeld wilgen knotten, takkenrillen aanleggen en poelen schoonmaken. Geniet van de natuur en doe mee aan de ‘make-over’ van het Nederlandse landschap!

 

Visualisatie van het nieuws

Deze nieuwssite is nog een bètaversie maar nu al fascinerend: Newsmap. Je krijgt in één blik niet alleen een actueel overzicht van het nieuws, maar ook welk nieuws op dat moment de meeste aandacht krijgt in de (online) media. Want Newsmap visualiseert het nieuws.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden