Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 22 | 11.11.2009
 

Deze week nog korting op het Grote Inspiratiedoeboek!

Het Grote Inspiratiedoeboek is gearriveerd! Graag wijzen we je nogmaals op de mogelijkheid om het boek tot 15 november met korting te bestellen. Het Grote Inspiratiedoeboek is een vrolijk, afwisselend, speels, inspirerend en heel mooi vormgegeven boek, waarin je in vier stappen je inspiratie, ideeën, passies en talenten vertaalt naar een concreet en toepasbaar actieplan.

 

Volg je hart met Liefde & zo

Zit je ’s avonds alleen op de bank, terwijl je juist behoefte hebt aan warmte en gezelligheid in deze druilerige tijden? Inspiratiepost spotte een nieuwe datingsite: Liefde & zo. Niet alleen bedoeld om te daten en mensen te matchen. Het is ook een interactief plein waar je oproepen kunt plaatsen, groepen kunt oprichten en informatie kunt vinden over uitgaan, boeken, films, reizen & lifestyle.

 

De Wonderjaren

Het verhaal van De Wonderjaren gaat over de belevenissen van een tienjarig jongetje dat in de jaren ’50 opgroeit in een gezin van elf kinderen. De vier hoofdthema’s in deze tentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam zijn: thuis, school, buurt en de wijde wereld. De Wonderjaren gaat niet over nostalgie maar over herinnering. Een multimediale belevenis voor jong en oud.

 

De toekomst op de hielen

Wil jij alles weten, alle achtergronden kennen uit nieuws, wetenschap en cultuur? Ben jij dus een echt ‘kennis-mens’? Dan is de website W24.nl voor jou op maat gesneden. Wetenschap 24 is een nieuwe portal die 24 oktober on line is gegaan en ‘de vinger aan de snel pulserende pols van onze maatschappij wil houden.’

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden