Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 23 | 17.12.2009
 

Steun 3FM Serious Request met het Grote Inspiratiedoeboek

Groningen is er vol van: 3FM Serious Request gaat op 18 december van start vanuit het Glazen huis op de Grote Markt. Wij steunen de actie van Serious Request door een deel van de opbrengst van het Grote Inspiratie doeboek te doneren aan het Rode Kruis. Bestel je het boek tijdens Serious Request, dan sla je twee vliegen in één klap: Je doneert 10 euro aan het Rode Kruis en ontvangt het Grote Inspiratiedoeboek thuis!

 

Dingen voor de feestdagen

Wel of geen kerstboom kopen, lekker naar buiten of binnen blijven en een spelletje doen, genieten van alle lekkernijen of duurzaam dineren? Hoe komen we de feestdagen door? Inspiratiepost biedt enkele tips voor de donkere dagen.

 

Hartverwarmende brieven

Inspiratiepost spotte weer ‘ns een echt inspirerende, want originele en hartverwarmende website: Letters of Note. Je vindt er tientallen brieven, faxen, telegrammen en postkaarten die volgens de makers een breder publiek verdienen. Brieven van aanstormende popsterren (David Bowie, Mick Jagger) presidenten, kunstenaars en beroemdheden, maar ook van een vader die naar het front gestuurd wordt en zijn dochtertje schrijft…

 

Effectief netwerken op LinkedIn

Netwerken, persoonlijk in contact komen met mensen in jouw vakgebied, is dé manier om nieuw werk te vinden. LinkedIn is als zakelijk online social network een uitermate geschikt hulpmiddel om jezelf te profileren. Maar weet je wat er precies mee kan en benut je alle mogelijkheden? Aaltje Vincent schreef er een handig boek over en… Inspiratiepost mag 5 exemplaren verloten!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden