Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 24 | 22.01.2010
 

Stand-up Inspiration

Een avond die draait om ideeën, ontmoetingen en inspiratie. Dat is Stand-up inspiration. Iedereen met een inspirend idée of verhaal mag het podium op om het te delen met de zaal. Cabaretier Hans Sibbel is een van de bedenkers en lifehacker Martijn Aslander de drijvende kracht achter de inspiratieavonden in Toomler, Amsterdam. Doe je ding on stage!

 

Amsterdamse modeweek Downtown

Zaterdag 23 januari barst de Amsterdam Fashion Week weer los. Vaak zijn dat soort manifestaties slechts toegankelijk voor insiders en genodigden. Zo niet Amsterdam. Daar claimt men s’werelds eerste modemanifestatie te zijn met een alternatieve en publiekelijk toegankelijke programmering: Welcome to Fashion Week Downtown!

 

Wandelen met culinaire toppers

Wandelen door de Bourgogne, de Provence en de Loire. Wijn- en kaasboeren bezoeken met wijnkenner Onno Kleijn of koken onder begeleiding van topkoks als Joop Swieb en Bauke Mulder. Het kan dit jaar bij reisorganisatie Stambecco dat drie culinaire wandelreizen in Frankrijk organiseert.

 

Start je eigen community

Beatrix is het er misschien niet mee eens, maar elkaar online ontmoeten en aandacht vragen voor je initiatieven en activiteiten is heel effectief en verrijkend. Wie je daar alles over kan vertellen is sociaal media expert en Blogger Erwin Blom. Afgelopen zaterdag sprak hij op Noorderslag: “Muziek gaat over passie, internet gaat over passie. Bands, gebruik de kracht van social media.”

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden