Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 25 | 05.03.2010
 

Doe meer met je talenten

Nu online, de splinternieuwe website van &Talent, het kennisplatform voor talentontwikkeling. Met een actueel overzicht van publicaties, allerhande tools om talentmanagement in organisaties toe te passen en inspirerende eigen producties waarmee je zelf aan de slag kunt. &Talent is ook de uitgever van Inspiratiepost en Het Grote Inspiratiedoeboek.

 

Lentegevoel? Leg een moestuin aan!

Kijk naar die wolkenluchten, zie de zon klimmen, ruik de ontluikende natuur: Spring is in the air! Bij Inspiratiepost kunnen we haast niet wachten om naar buiten te gaan en de handen uit de mouwen te steken… In je zelf aangelegde moestuin, de trend voor dit voorjaar!

 

Fashion van gebruikte materialen

Chatoui ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt accessoires met een onverwachte twist, allemaal gemaakt van gebruikte materialen. Ze vinden afgedankte spullen ‘opnieuw’ uit. De oplage is klein, vaak is er van een item slechts één stuk. Dat levert originele en onverwachte accessoires op met een duurzaam karakter. In maart loopt een speciale actie: laat je eigen tas maken van een oude lap!

 

Ontdek je schrijftalent… en maak het te gelde

Een online platform waar jij als talentvolle schrijver vanaf de eerste, vers geschreven pagina’s ontdekt en gesteund wordt door aandeelhouders. Dat is TenPages.com. Het doel? Jouw manuscript uiteindelijk uitgegeven te zien worden door een gerenommeerde uitgeverij!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2009 inspiratiepost.nl | contact | afmelden