Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 26 - Paaseditie | 02.04.2010
 

Paasbelevenissen

Valt er nog wat inspirerends te beleven tijdens de Paasdagen? Inspiratiepost dacht van wel! Het meest complete overzicht van alle mogelijke paasbelevenissen vind je op wattedoenin.nl. Wij maakten onze selectie. Muziek, dans, warmte en duurzame handelswaar.

 

Werkprivé-balans drijfveer bij baankeuze

Interessant onderzoeksresultaat door VK Banen en Nyenrode Business Universiteit: Een goede balans tussen werk en privé, en de mogelijkheid om zelf je tijd in te delen, blijkt voor werknemers de belangrijkste drijfveer om een bepaalde baan of werkgever te kiezen. Dat past in de visie van Inspiratiepost!

 

Muzikale Candybox

Het Matangi Quartet bestaat 10 jaar en dat vieren ze met de uitgave van de cd ‘Candybox’. Vier jonge musici die bruisen van de energie en muzikale creativiteit. Dat is dan ook te horen op ‘Candybox’, een cd met hun muzikale favorieten. De box bevat ook letterlijk veel heerlijkheden en… Inspiratiepost mag een exemplaar verloten. Doe mee!

 

Slimmer en blijer door techniek

Wil je een lentegevoel krijgen of tijdelijk je intelligentie verhogen? De moderne techniek biedt uitkomst. Met een energiedrankje dat minuscule nanodeeltjes bevat, waardoor je tijdelijk slimmer wordt, en met een blauwe lamp van Philips die je lentekriebels geeft ondanks het slechte weer.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2010 inspiratiepost.nl | contact | afmelden