Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 2 | 01.07.2008
 

Blog uit Bangkok

Marnix van der Vat is fysisch geograaf en actief in de milieubeweging. Al jaren reist hij voor zijn werk de wereld over. Sinds een paar maanden woont en werkt hij met zijn vriendin in Bangkok. In de rubriek ‘Actieveling’ bericht hij regelmatig over zijn belevenissen in het verre Oosten. Lees zijn blogs en reageer!

 

Top 3 Beste vakantieboek

In de vakantieperiode berichten we je wekelijks over de beste boeken voor in de hangmat of onder de parasol. Een veelzijdige mix van spanning, avontuur, romantiek, misdaad, humor en kennis. Deze week de Top 3 van uitgeefster Sabine Verschoor.

 

Emigreren naar Palm Beach, Florida

Wat bezielt een mens om te emigreren? Gezellig klein Nederland te verruilen voor big, bigger, biggest Amerika. Een hippe nieuwbouwwijk vol met leuke jonge gezinnen nabij centrum van Groningen te verlaten voor een community vol met golfende bejaarden in Palm Beach Gardens, Florida?

 

Wim van der Laan gaat op reis en neemt mee…

Ik reis heel veel (beroepsmatig, ik doe wandelvakanties met groepen) en dit zou een vrolijk onderwerp moeten zijn. Maar eerlijk gezegd word ik van het inpakken voor een reis altijd een beetje humeurig. Ik ben altijd bang dat ik iets nĂ­et meeneem, iets belangrijks dat voor het succes van de reis essentieel is.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden