Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 28 | 12.06.2010
 

Inspiratiepost vernieuwd!

Je hebt het wellicht al geconstateerd, maar de website Inspiratiepost heeft een opfrisbeurt gekregen! Met name de homepage is geheel nieuw en biedt je direct een overzicht van alle actuele berichten op de site. Maar er is meer…

 

Doe meer met je talentendag: Vroege vogel korting tot 1 juli!

Op 9 september organiseert &Talent, de uitgever van het Grote Inspiratiedoeboek een origineel talent-event: de Doe meer met je talentendag. Voor iedereen die meer wil doen met z’n talenten, zich wil laten inspireren en hier op een positieve, creatieve manier mee aan de slag wil! Als je je aanmeldt voor 1 juli ontvang je een hele leuke korting!

 

Kom spelen in het FOAM Fotografiemuseum Amsterdam

Een bijzonder evenement op 11 juni van 20.00 tot 01.00 in het FOAM_Fotografiemuseum Amsterdam: PLAY. Er is maar een regel: er zijn geen regels. Drinken in het museum, kliederen op de muren of de foto's verplaatsen; op 11 juni bepaalt de bezoeker zelf hoe het museum eruit ziet.

 

Lekker in je vel met de Lijvcard

De zomer is in aantocht maar je moet nog even doorzetten tot de vakantie. Stressvolle tijden vaak… Dan is deze ontspannende tip van Inspiratiepost misschien iets voor jou: de lekker in je vel card, ofwel de lijvcard, waarmee je korting krijgt bij wellnessbedrijven bij jou in de buurt. We mogen er vijf verloten!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2010 inspiratiepost.nl | contact | afmelden