Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 30 | 19.08.2010
 

Troost en inspiratie na je vakantie

Net terug van vakantie en je zit weer achter je bureau al die mails weg te werken. Het to do-lijstje in je hoofd groeit gestaag. Weg is dat lekkere nergens mee bezig zijn-gevoel. Maar niet getreurd. Inspiratiepost biedt troost en inspiratie met enkele boeken om je werk leuker te maken.

 

Romantisch op een kleedje

Niets zo heerlijk als in de zomerzon van lekkere hapjes en drankjes te genieten samen met de mensen om wie je geeft. Pluk de laatste zomerdagen en ga romantisch picknicken!

 

Druilerige dag? Ga kwartetten!

Regenachtige dag en niets te doen? Ga gewoon even ouderwets kwartetten! Maar dan anders, want met KwartetCadeau.nl maak je een uniek kwartetspel met je eigen foto's en zelfverzonnen teksten. Heel simpel en leuk om te maken, om zelf te spelen of cadeau te doen. Inspiratiepost mag 1 kwartetspel verloten. Dus pak je vakantiefoto’s en doe mee!

 

Droom jouw droom!

In de kaskraker Inception probeert een bende dieven ideeën te stelen uit het onderbewustzijn van mensen. De geheimen proberen ze te achterhalen door dromen op te wekken met drugs en psychologische trucjes. Het beïnvloeden van dromen is niet alleen in de Hollywoodwereld mogelijk, maar ook in het echt.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2010 inspiratiepost.nl | contact | afmelden