Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 31 | 20.09.2010
 

Bouw nu aan je positiviteitsbuffer voor de herfst

De herfst nadert met rasse schreden. Waar is dat zorgeloze vakantiegevoel? Op vakantie sta je veel meer open, je bent meer ontspannen, het leven lijkt gelukkiger en positiever. Door te werken aan je positiviteit hou je dat gevoel vast en help je een najaarsdipje te voorkomen!

 

Ideetje onder de douche? Schrijf het op!

De beste ideeën ontstaan als je ontspannen bent. Douchen is zo'n moment van ontspanning, waarin je gedachten vrij spel hebben. Vanaf nu kun je een geniale inval meteen vastleggen, zodat het idee niet verloren gaat. Want Inspiratiepost spotte deze waterproof Aquanotes.

 

Stappen met inhoud: Discovery Festival

Een nacht stappen met inhoud. Het Discovery Festival maakt een bijzondere mix tussen wetenschap, kunst en muziek. Tijdens de disconacht op vrijdag 24 september kan je allerlei nieuwe dingen ontdekken in NEMO Amsterdam. Zo kan je je vermaken met spannende wetenschappelijke experimenten, kunst, muziek en dans.

 

Vraag over je loopbaan? Vraag het aan de expert

Inspiratiepost.nl is een website voor mensen die op een andere, positieve manier bezig willen zijn met hun talent, motivatie en ontwikkeling in werk en privé. We zijn daarbij zeer geïnteresseerd in jouw persoonlijke verhaal en staan je graag bij als je vragen hebt over je loopbaan. Daarvoor bieden we bijvoorbeeld de rubriek Vraag ’t Lies. Maar er is meer mogelijk…

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2010 inspiratiepost.nl | contact | afmelden