Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 32 | 15.10.2010
 

Wat wil ik echt?

Dertigersdilemma? Midlife crisis? Vind jezelf terug met de online training 'Wat wil ik echt?' Hij wordt aangeboden op de website Psychologiemagazine.nl. en je krijgt er Het grote Inspiratie Doeboek van psycholoog Gerdy Geersing bij! Bezoekers van Inspiratiepost krijgen nu bovendien een extra korting!

 

Ministripboek van je filmpje

We digitaliseren steeds verder. In woord en in beeld. Dat er juist als gevolg daarvan ook weer nieuwe boekvormen kunnen verschijnen bewijzen ze bij Flipbook. Van jouw digitale filmpje maken ze daar een ministripboek. Inspirerend! Via Inspiratiepost krijg je nu 15% korting!

 

Herfstige belevenissen

Er op uit in oktober? Inspiratiepost biedt je weer een selectie aan najaarsactiviteiten in de komende weken. Om te proeven, te beleven, te bezichtigen, te bewandelen en/of fietsen, overal in het land. Met of zonder je kinderen.

 

Jouw levensweg in digitale vorm

Een website waar je belangrijke gebeurtenissen uit jouw leven, invloedrijke personen, boeken, films en boeken vastlegt. Om over na te denken en op terug te kijken: jouw levensweg. Het kan op Odbody.com, een social netwerk dat je bovendien ook weer in contact kan brengen met die inspirerende persoon van toen…

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2010 inspiratiepost.nl | contact | afmelden