Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 33 | 19.11.2010
 

Vers van de pers: Vrolijk! In 3 ½ maand

Frisheid, vrolijkheid en een nieuw élan. Daar hebben we behoefte aan in deze tijd van crisis, regen en Wilders. 93 % van de Nederlandse bevolking wil graag positiever in het leven staan, zo blijkt uit onderzoek. Voor hen is er nu het boek ‘Vrolijk! In 3 ½ maand’ dat 20 november in de winkel ligt. Inspiratiepost mag 3 exemplaren verloten!

 

Help mee aan Jips goede doelen

In 2007 bedacht Jip Maathuis (nu 13 jaar) uit Enschede een chocoladeletteractie. Zijn doel was om er vijfhonderd te verkopen en van elke verkochte letter één euro aan War Child te doneren. Het werden er meer dan 10.000! Sindsdien herhaalt hij zijn actie elk jaar met telkens betere resultaten. Inspiratiepost doet graag mee, jij ook?

 

Zien wat er niet is

Gebouwen zien die er niet zijn als je door Rotterdam of Amsterdam wandelt. Het kan sinds kort met UAR, de mobiele architectuurapplicatie van het Nederlands Architectuur instituut (NAi). Je gebruikt er je iPhone of Android–toestel voor. Via augmented reality zie je de stad zoals ze was of zal zijn. Een belevenis!

 

Boek aan de wandel

Al in 2003 bedacht in Amerika: bookcrossing.com. Je plakt een etiket in je boek en laat het los in de wereld. Via internet volg je het spoor en lees je de verhalen van de nieuwe lezers, in geposte vangstmeldingen. In ons land zijn er al zo'n 15.000 bookcrossers!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2010 inspiratiepost.nl | contact | afmelden