Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 37 | 04.03.2011
 

Boekenweek over mensen met een verhaal


De Boekenweek 2011 draait om boeken over mensen en hun persoonlijke verhaal of familiegeschiedenis. Voor iedereen die hierin geïnteresseerd is – en wie is dat nu niet - beveelt Inspiratiepost het net verschenen boek van Tanny Dobbelaar aan: Familieverhalen - de kunst van het schrijven over je naasten. We mogen twee boeken verloten onder onze lezers!

 

Struinen door onbekende straatjes…

Heerlijk, het voorjaar is in aantocht. De ideale tijd van het jaar om een stedentrip te maken! Lekker struinen door onbekende straatjes, op terrasjes genieten van lokale lekkernijen en bijzondere dingen bekijken... Krijg je ook al zin? Lees dan verder en ontdek hoe je via deze handige nieuwe websites je trip in een handomdraai boekt.

 

Modekriebels in de lente

Ben je ook zo dol op fashion, design, unieke creaties? Dan kun je de komende weken je lol op want er staan een aantal fascinerende tentoonstellingen over mode op de agenda. Inspiratie post maakte alvast een selectie van de meest bijzondere. Kijk je ogen uit, doe inspiratie op en ga op zoek naar de meest bijzondere ontwerpen op modegebied.

 

Crowdfunding: geld voor jouw goeie idee

Een goed idee en op zoek naar startkapitaal? Misschien is crowdfunding iets voor je! Bij crowdfunding werken startende ondernemers en investeerders samen in nieuwe projecten. Via internet presenteer je je idee. Iedereen die hier iets in ziet kan investeren en één of meerdere aandelen in het project kopen.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2011 inspiratiepost.nl | contact | afmelden