Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
nieuwsbrief 3 | 06.08.2008
 

‘Is dat nu vrijheid?’ Judith Simon blogt uit Palm Beach, Florida

Wij wonen in een gated community, een wijk met een hek erom heen simpel gezegd. De eerste keer dat we naar huizen gingen kijken in Palm Beach en omgeving, vond ik het maar raar van die bewaakte woongemeenschappen. ‘Is dat nu vrijheid?’, vroeg ik me af.

 

Topacts op festival de Beschaving Utrecht

Als je van muziek, theater, literatuur of comedy houdt, moet je zaterdag 30 augustus naar Leidse Rijn, Utrecht voor Festival de Beschaving. Op het festivalpark vlak buiten Utrecht Centrum en direct naast de snelweg vind je meer dan 40 (inter-)nationale topacts.

 

Ontwerp je eigen behang bij de Hema

Zoek je nog een originele presentatiewijze voor je vakantiefoto’s? Ga dan eens naar de site van de HEMA want daar kun je nu je eigen behang ontwerpen. Via de gratis downoadbare software geef je in een handomdraai jouw unieke invulling aan die saaie muur achter de bank.

 

Top drie beste vakantieboek

Is je vakantie al achter de rug of heb je ‘m nog voor je? Met de ‘Beste Boek vakantie Top 3’ van Inspiratiepost ben je hoe dan ook verzekerd van de mooiste, spannendste, ontroerendste en grappigste boeken voor in de tent of op je nachtkastje thuis…

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden