Nieuwsbrief 39 | 16.05.2011
 

Het Vakantie Inspiratieboekje: Doe meer met je vakantie-inspiratie!

Zit jij als je op vakantie bent ook altijd vol met ideeën? Maak je nieuwe plannen om dingen na de vakantie anders te gaan doen, of neem je jezelf voor om meer tijd te maken voor wat je echt wilt? Meer doen met je talenten bijvoorbeeld of dingen anders aanpakken op je werk? Je bent dan geïnspireerd! Met dit nieuwe boekje van &Talent hou je die vakantie-inspiratie vast!

 

Knapzakroutes: avontuurlijk wandelen door Drenthe

Leuk voor een van de vrije dagen de komende weken: Loop een knapzakroute door Drenthe. De knapzakroute houdt zich niet aan de geijkte wandelpaden waardoor je op unieke plekjes in Drenthe komt. Bovendien is er nu ook een app beschikbaar, da’s dus wandelen met je smartphone als gids.

 

Fabulous Food Festival in Haarlem

Wil je ervaren hoe lekker duurzaam is? Bezoek dan het het Fabulous Food Festival in de Lichtfabriek te Haarlem op 28 en 29 mei. Een culinair festival dat laat zien dat fijnproeven en duurzaamheid hand in hand gaan. Ervaar het zelf aan de hand van proeverijen, workshops en kookdemo's.

 

Meetbaar Geluk

Volgers van de Positieve Psychologie hadden ‘m al gespot, maar het boek ‘Geluk, the world book of Happiness’ van Leo Bormans lijkt een steeds bredere groep mensen aan te spreken! Met een congres, workshops en nu ook een eigen spel, wordt de positieve boodschap steeds verder verspreid. Wij bij Inspiratiepost zijn ook enthousiast over dit goed onderbouwde boek!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2011 inspiratiepost.nl | contact | afmelden