Nieuwsbrief 40 | 18.06.2011
 

Nu verkrijgbaar: Het Vakantie Inspiratieboekje!

Ben jij al helemaal klaar voor de vakantie? Wij tippen het boekje dat je in ieder geval mee moet nemen: Het Vakantie Inspiratieboekje. Vol met leuke opdrachten, creatieve oefeningen en andere doedingen. Allemaal om nog meer inspiratie te krijgen tijdens je vakantie en jouw ideeën vervolgens om te zetten naar plannen waar je na de vakantie mee aan de slag kunt!

 

Plant aan een touwtje

String Gardens heet het concept, een nieuwe manier om je planten en bloemen in de ruimte op te hangen zonder pot. Fedor van der Valk bedacht het waarbij hij zich liet inspireren door de Japanse Kokedama, een al heel lang toegepaste bonsai variant. Spotten we hier een nieuwe trend?

 

Hippe tent

Kamperen is weer in, maar met een gewone koepel- of piramidetent ben je anno 2011 niet meer hip op de camping. Waarin kun je je dan nog wel vertonen deze zomer? Inspiratiepost ging op zoek en zocht een aantal bijzondere tenten voor je uit. Om te kopen of te huren, in binnen- en buitenland. Zo wordt kamperen extra aantrekkelijk!

 

Gadgets en games van toen en nu

Herinner jij je nog je eerste computergame, of je eerste brommer of GSM? Hoewel ze nu hopeloos ouderwets lijken, kan iedereen zich de sensatie die deze gadgets opwekten nog goed herinneren. Zo gretig als we er toen naar verlangden, zo vertederd en meewarig kijken we er nu op terug. 
In de zomertentoonstelling Gadgets & games van toen en nu laat Teylers Museum gebruiks- voorwerpen herleven. Met app van Puck!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2011 inspiratiepost.nl | contact | afmelden