Nieuwsbrief 41 | 22.07.2011
 

Deel je verhalen en herinneringen

De vakantie is een tijd om te mijmeren, om vooruit maar ook om terug te denken. Wat gebeurde er het afgelopen jaar of toen, lang geleden? Wat zijn de plannen voor de toekomst? Inspiratiepost vond twee leuke sites waar je met je herinneringen en plannen terecht kunt. Om jouw ‘trip around memory lane’ online te maken, of om je levensverhaal letterlijk in kaart te brengen.

 

Spelletjes en doeboeken op vakantie

Beproefd recept om die lange reis naar het zuiden te overbruggen: Doe een spelletje of doe-boek! Inspiratiepost selecteerde een aantal leuke, uitdagende, grappige en bekende, maar in een nieuw jasje gestoken spelletjes en doeboeken. Voor op de achterbank of om tijdens je vakantie een druilerige dag door te komen.

 

Elke dag vakantie

Voor sommige mensen is het elke dag vakantie. Nou ja, voor de mensen achter de site elkedagvakantie.nl dan. Een superactuele site die je constant op de hoogte houdt van alle mogelijke vakantieactiviteiten en evenementen in eigen land, in Europa en in de wereld. Zo hoef je niks te missen.

 

Even bijlezen op vakantie: Boekentips Non fictie

Even wat minder romans en detectives verorberen deze vakantie: tijd om eens goed bij te lezen in de genres politiek, geschiedenis, economie en psychologie. Inspiratiepost koos een aantal boeken die je gelezen moet hebben om weer (een beetje) bij te zijn.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2011 inspiratiepost.nl | contact | afmelden