Nieuwsbrief 42 | 09.09.2011
 

Breng zelf je talent in kaart

Wat zijn jouw talenten? Hoe zet je ze in in je werk en leven? En in welke omgeving komen ze het beste tot hun recht? Met het creatieve werkboek Talent in kaart zet je zelf jouw unieke talenten op een rijtje. Het verschijnt begin oktober maar je kunt het nu al met een speciale voorverkoopkorting bestellen in de webshop van &Talent!

 

Relaxed shoppen voor mannen

Genoeg trendy webshops voor vrouwen, maar waar koop je als moderne man op internet nou een leuke nieuwe broek of een kado voor je vriendin of kind? Easyasbeans.com zet de beste shops voor je op een rijtje. Duidelijk en zonder poespas of geneuzel. Dat is wat je wil als man!

 

Koken met kruidnoten

Ook zo geïnspireerd door al die lekkere gerechten geproefd tijdens je vakantie? Wij bij Inspiratiepost wel! Daarom bieden je twee inspirerende kookconcepten. Een verleidelijke website met recepten uit de hele wereld en een boek op basis van een typisch Hollands ingrediënt: De Kruidnoot! Inspiratiepost verloot drie boeken!

 

Werken vanuit je talenten volgens Steve Jobs

Hij maakt de mooiste computers ter wereld en wordt hierom door velen aanbeden: Steve Jobs. Al zijn we Apple-fans, aanbidden gaat ons bij Inspiratiepost toch net iets te ver! Nu hij weg is als CEO vestigen we wel graag nog even de aandacht op een ander aspect van zijn leiderschap: Hij is één van de vaandeldragers van ‘Werken vanuit je talenten.’ Getuige dit filmpje…

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2011 inspiratiepost.nl | contact | afmelden