Nieuwsbrief 43 | 26.10.2011
 

Nieuw boek Talent in Kaart is uit!

We hadden het al aangekondigd maar nu is het nieuwe boek Talent in kaart ook echt uit! Wil je zelf jouw unieke talenten in kaart brengen op een inspirerende manier? Nu eens echt gaan doen wat je leuk vindt? Dit zelfwerkboek helpt je zeker op weg!

 

Wild breien!

Het is koud buiten, de blaadjes vallen en de haard kan weer aan. Tijd om de breipennen te pakken en wild te gaan breien! Nee, het gaat niet om het zo wild mogelijk breien van mutsen of sjaals. Deze keer ga je Nederland een beetje meer kleur geven met je breisels. Wild breien, dat wil jij toch ook?

 

Jeugdsentimenten

Een website om je jeugdherinneringen in op te tekenen en te delen met anderen. Dat is Jeugdsentimenten.net Je leest er blogs over zeer herkenbare herinneringen aan de jaren ’60, ’70 en ’80. Die waar je dat ‘oh ja-gevoel’ bij krijgt. Pure nostalgie dus, maar wel lekker nu de donkere dagen weer hun aanvang nemen.

 

Maand van de Geschiedenis en van de Kennis

Het kan niet op: Oktober is zowel maand van de Kennis als maand van de Geschiedenis! De hele maand oktober organiseren honderden instellingen en organisaties activiteiten voor een divers publiek. Ook de komende dagen is er nog van alles te doen.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2011 inspiratiepost.nl | contact | afmelden