Nieuwsbrief 44 | 25.11.2011
 

Inspirerende geschenken

In deze Nieuwsbrief vind je onze selectie van inspirerende cadeaus voor de feestdagen. Om aan je dierbaren te geven of om zelf op je verlanglijstje te zetten. In boekvorm, App of op DVD; met deze wannahaves kom je de lange wintermaanden wel door!

 

Out of the box

Onmisbaar voor lange winteravonden: Een stapel DVD’s met films en series om bij weg te dromen. Beter nog: Een hele box vol met DVD’s of Blueray’s om urenlang al die afleveringen van die spannende Deense thriller of filmcyclus achter elkaar door te kijken! Onze tips…

 

Kookbelevenissen

Wat is er leuker dan praten over eten? In Italië gaan de meeste gesprekken erover, zo vernam Inspiratiepost uit betrouwbare bron. Ook in ons land groeit de behoefte aan ‘kookbelevenissen.’ Er verschijnen dan ook steeds meer leuke en originele kookboeken. We geven je drie tips voor inspirerende kookboeken, perfect om cadeau te doen en vervolgens lekker over door te praten met elkaar.

 

Kennis Apps

Een tijdschrift lezen op een tablet kan een verrijking zijn, mits er ook echt werk is gemaakt van de App, het programma om het tijdschrift te tonen op je iPad. Vooral beeldmateriaal (foto’s, filmpjes, animaties) leent zich perfect voor een HD beeldscherm. Inspiratiepost maakte een selectie van creatief gemaakte ‘kennis-apps’.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2011 inspiratiepost.nl | contact | afmelden