Nieuwsbrief 45 | 21.12.2011
 

Check je talenten voor 2012

Wil je het komende jaar meer doen met je talenten? Om snel te weten te komen of je er klaar voor bent om in 2012 je talenten vol in te zetten is er nu de Talentenchecklist. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen onder de kerstboom.

 

Trending in 2012: The Maker Movement

In Amerika is het inmiddels een normaal verschijnsel: de ‘Maker Fair.’ Een markt waar naast zelfgemaakte kleren ook allerlei zelf geproduceerde elektronische producten aan de man worden gebracht. Handige en innovatieve high tech door mensen zelf bedacht, ook in Nederland!

 

Doe Goodie Week

Serious Request, kerstcadeaus van Oxfam Novib, Unicef DoeGoodies; het is druk met goede doelen deze dagen. De charity organisaties worden daarbij steeds creatiever in het bedenken van campagnes van acties waarbij ze een leuk cadeau combineren met geven aan een goed doel. Extra reden om ze te steunen!

 

Google Zeitgeist 2011: Year in Review

Een betere verbeelding van hoe je met moderne (social) media via enkele klikken en binnen enkele seconden deelgenoot kunt zijn van het wereldnieuws en –leed is er niet: Het Google Jaaroverzicht 2011. Heftig maar ook mooi gemaakt, vinden wij bij Inspiratiepost.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2011 inspiratiepost.nl | contact | afmelden