Nieuwsbrief 47 | 21.03.2012
 

Let the sun shine!

De lente zit in de lucht, we kunnen weer buiten spelen! Op zoek dus naar je zonnebril… Maar kan die eigenlijk nog wel ‘anno 2012’? Met welke bril kun je een beetje hip over straat? Enkele trendy tips van inspiratiepost.

 

training Talentontwikkeling voor HR-professionals

Ben jij HR professional en wil je vaker zelf medewerkers begeleiden in hun talent- en loopbaanontwikkeling? Medewerkers met loopbaanvragen, die meer vanuit hun talenten willen werken of die toe zijn aan een volgende stap? &Talent biedt nu speciaal voor de HR-adviseur de training Werken met Talent.

 

Inspirerend reizen met webprikbord Wanderfly

Social media zijn bij uitstek geschikt om inspiratie op te doen. Scrollen door timelines, mooie plaatjes kijken, hier en daar wat lezen en dat alles aangepast aan jouw interesses. Wanderfly voegt daar nu de dimensie reizen aan toe. Een online prikbord en reisgids in een!

 

De geschiedenis van het universum en ons hele bestaan in één overzicht

Alles wat ooit is gebeurd inzichtelijk maken in één totaalbeeld. De geschiedenis van alles, ons hele bestaan, het hele universum. Dat lijkt onmogelijk in één tijdsbalk bij elkaar te brengen. Toch is dit de uitdaging van het Chronozoom project…

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2012 inspiratiepost.nl | contact | afmelden