Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 4 | 27.08.2008
 

Inspiratiepost op Learning Lane

Inspiratiepost initiatiefneemster Gerdy Geersing is druk in voorbereiding op het tweedaagse zomerfestival Learning Lane in Driebergen. Professionals op het gebied van HRD, coaching en training kunnen zich hier laten inspireren door innovatieve workshops en lezingen, afgewisseld met (ont)spannende activiteiten. En… Gerdy gaat er donderdag a.s. twee keer een workshop geven over Inspiratiepost!

 

Hoe zij werken

Nederlandse vormgevers behoren tot de top in de wereld. Hoe zijn ze gekomen tot hun succes en wat is hun werkmethode? Lees, en vooral bekijk, het boek How they work van fotografe Inge Powillei en styliste Tatjana Quax en laat je inspireren…

 

Verheug je op het nieuwe boekenseizoen op de Manuscripta

Wil je weten welke nieuwe boeken er dit najaar verschijnen en wil je dat liefst van de auteur zelf horen? Bezoek dan de Manuscripta op 7 september. Er zijn interviews met en voorlees- en signeersessies door auteurs. Ook kun je genieten van een sneak preview van één van de grote Nederlandse filmproducties van dit najaar, met een inleiding door de scenarioschrijver.

 

Duurzaam idee? Drop het bij Duurzame Dinsdag!

Op de eerste dinsdag in september is het voor de tiende keer Duurzame Dinsdag. Iedereen met een initiatief, project of idee dat bijdraagt aan duurzame ontwikkeling, kan dit indienen en onder de aandacht van de politiek brengen. Heb je wel een goed idee maar nog geen doortimmerd plan? Geen nood want dan kan GreenWish je ermee helpen.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden