Nieuwsbrief 48 | 07.06.2012
 

Vakantie Inspiratie Mindmap

Zit jij tijdens je vakantie ook altijd vol met idee├źn? En vergeet je dan ook om deze op te schrijven, zodat je ze bij thuiskomst niet meer weet? Deze Vakantie Inspiratie Mindmap is een makkelijke manier om je vakantie Inspiratie vast te leggen.

 

Beleef de Midzomernacht

De nacht van 23 op 24 juni is het Midzomernacht of Sint-Jansnacht. Een nacht en ochtend die door de eeuwen heen gezien werd als een magische tijd, waarin het onmogelijke mogelijk werd. Ook in ons land valt er nog het nodige te beleven. Dus ben je de sportzomer beu, kijk dan eens hier!

 

Groente van de dakakker

In Rotterdam lopen ze voorop in stadslandbouw. Zo is er een stadsboerderij die op alle denkbare plekken in de stad landbouw bedrijft en sinds dit voorjaar wordt er voedsel verbouwd op stadse daken: dakakkers!

 

Retronaut: teletijdreizen op internet

Vreemd, wonderlijk, nostalgisch, door de tijd vergeten, nog steeds fascinerend of gewoon wonderschoon. Het soort beelden dat je vindt op Retronaut, een online foto- en filmverzameling die je door 200 jaar beeldgeschiedenis voert. The past is a foreign country. This is your passport.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2012 inspiratiepost.nl | contact | afmelden