Nieuwsbrief 50 | 04.10.2012
 

Maak jouw eigen talentenprofiel

Wil je meer doen met jouw uitslag op de Fascinatiescan? De test op Inspiratiepost.nl over wat jou inspireert en wat jouw talenten zijn? Je kunt nu nog veel meer doen met de uitslag op deze test!

 

Buy Nothing New in oktober!

Eén maand lang ontdekken wat je hebt, en hoeveel moois en leuks er al is. Ruilen, delen, geven, (ver)huren, opleuken, lenen, repareren, zelf maken & tweedehands kopen. Doe ook mee! Buy Nothing New en ontdek wat je al hebt.

 

Uit je luie stoel met Gympact

Stimulans nodig om meer te bewegen? Inspiratiepost vond er een: Gympact. Deze app laat je betalen als je je gestelde workout-doel niet hebt gehaald. Jouw ingelegde geld gaat dan naar andere gebruikers die hun doel wel volbrachten. Gelukkig werkt het omgekeerd ook: geld verdienen met een rondje joggen!

 

Oude wijsheid voor onze moderne tijd

Geen doeltreffender manier om de hectiek van vandaag te doorgronden dan met wat er door grote geesten is en wordt gedacht. Voor herfstige dagen en een donker gemoed biedt Inspiratiepost je vier filosofische boeken over de waan van de dag, de wijsheid van het verlangen en het geluk en de troost van de filosofie.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2012 inspiratiepost.nl | contact | afmelden