Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 5 | 23.09.2008
 

De Inspiratiespiegel: check hoe geïnspireerd jij bent!

De blaadjes vallen, de dagen worden korter, de herfst is officieel gestart. Heb je al last van de ‘najaarsblues’ of ben je nog steeds even geïnspireerd? Check het met de Inspiratiespiegel, een nieuwe test op Inspiratiepost.

 

Waarom we onszelf zoeken, maar niet vinden

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat voel ik? De tijdschriften- en boekenindustrie tiert welig op deze vragen. Maar het samenstellen van lijstjes over jezelf kan in het oneindige doorgaan, want jezelf zul je niet vinden. Filosoof Coen Simon biedt in zijn nieuwe boek ‘zelfhulp voor denkers, tobbers en narcisten.’ En Inspiratiepost mag vijf exemplaren verloten!

 

Elektrische scooter op zonne-energie

Sinds kort rijdt de allereerste elektrische scooter op zonne-energie door de straat. En hij is gewoon te koop, net als alle andere elektrisch aangedreven modellen van producent Eco-movement. Het bedrijf wil iedereen hiermee laten zien dat het heel eenvoudig is om een positieve bijdrage te leveren aan deze wereld.

 

Zwolle hoofdstad van de Smaak

Week van de Smaak is een nationaal evenement met honderden grote en kleine lokale activiteiten waarin “smaak” centraal staat, en waarin ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding de hoofdrol spelen. Zwolle is in deze tweede editie Hoofdstad van de smaak.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden