Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 6 | 05.10.2008
 

Jolanda Holwerda: “Ambitieus ben je op alle vlakken.”

Overal ter wereld zijn vrouwen op zoek naar de balans tussen carrière en kinderen. Dat ambitie, gezin en werk samen kunnen gaan, bewijst Jolanda Holwerda. Vorig jaar lanceerde zij Lof magazine, een magazine met een missie. Lof is er voor er door werkende vrouwen en biedt erkenning, herkenning en inspiratie. Jolanda Holwerda, een vrouw met ambitie. En moeder van drie kinderen.

 

Nacht van de Geschiedenis

Zaterdag 18 oktober 2008 vindt in Hotel Krasnapolsky voor de vijfde keer de Nacht van de Geschiedenis plaats. Het is de feestelijke afsluiting van de Week van de Geschiedenis. Je kunt er genieten van lezingen, debat en entertainment en je komt er spraakmakende gasten tegen als Peter Greenaway, Maarten van Rossem en Jan Marijnissen. Matthijs van Nieuwkerk presenteert.

 

Fred & Wilma in de Vinex-wijk

Al tijden op zoek naar een betere tijdsbesteding? Naar een nieuwe vorm van luxe? Ga de uitdaging aan en maak van je huis een zelfvoorzienend paradijs met het boek ‘Fred & Wilma in de Vinex-wijk.’ Het geeft tips, workshops en doe-het-zelf ontwerpen van Nederlandse ontwerpers.

 

Geef je mening over Inspiratiepost en win een prijs!

Om Inspiratiepost nog beter en leuker te kunnen maken willen we graag jouw mening horen. Wat vind je leuk en minder leuk aan Inspiratiepost.nl? Laat het ons weten! Onder de reacties verloten we twee exemplaren van het nieuwe boek van uitgeverij Snor, ‘Fred & Wilma in de vinexwijk’!

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden