Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 7 | 21.10.2008
 

Vrij! Leef je eigen leven

Na “Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen” (over weten wat je wilt en doen wat je kunt) heeft André Meiresonne weer een prachtig vormgegeven lees-, doe- en voelboek geschreven: Vrij! Leef je eigen leven is een zoektocht naar vrijheid in het dagelijks leven. Het is persoonlijk en openhartig. Grote vrolijkheid en diepe ellende wisselen elkaar af. Lachen en huilen liggen dicht bij elkaar. Geschreven met humor en de nodige zelfspot. En Inspiratiepost mag vijf exemplaren verloten!

 

De poef is back!

Lange tijd waren ze uit beeld maar sla een woonblad open en je struikelt er zowat over. Gebreid, gehaakt, gekleurd, rond, plat, klein of groot: poefjes in alle soorten, maten en prijzen. Wil je een beetje bijblijven in je interieurkeuze dan kun je niet zonder één, twee of liefst meerdere poefjes. De poef is back!

 

Toe aan nieuwe inspiratie? Denk ‘ns aan E-coaching!

Ben je toe aan iets nieuws, een nieuwe uitdaging in je werk of leven, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je behoefte aan nieuwe invalshoeken, een frisse blik van buiten? Denk dan eens aan E-coaching. Dat is persoonlijke coaching via e-mail of telefoon door een ervaren coach. Inspiratiepost biedt je loopbaancoach Lies Pol.

 

Affordable Art Fair: kunst kijken en… kopen!

Je kunt er schilderijen, grafiek, foto’s en sculpturen bekijken, ontdekken en… vertrekken met eigentijdse kunst onder je arm. The Affordable Art Fair van 30 okt. t/m 2 nov. in de Westergasfabriek in Amsterdam. Na successen in Londen, New York, Sydney en Melbourne is de AAF vorig jaar gelanceerd in Amsterdam. En hoe! Meer dan 9000 bezoekers en galeries verkochten voor €1.2 miljoen aan kunstwerken.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden