Nieuwsbrief Inspiratiepost. Jouw constante bron van inspiratie.
Nieuwsbrief 8 | 11.11.2008
 

Maak van je droom je zaak: Droomzaken

Ze presenteerden zich onlangs bij de Sprout Challenger day: Gert van Veldhuisen en Martijn Blom, oprichters van Droomzaken. Het bedrijf onderneemt samen met een startende ondernemer om van zijn of haar droom een rendabele zaak te maken. “We participeren in kansrijke ideeën van enthousiaste ondernemers.”

 

Klimaatvriendelijk op reis met Greenbookings

Het eerste online reisbureau waarbij je altijd op een klimaatvriendelijke manier reist. Elke reis – groot of klein – heeft een bepaalde milieuschade door de uitstoot van CO2. Bij Greenbookings wordt deze schade automatisch gecompenseerd. Zonder dat je hier meer voor betaalt of moet inleveren op je vakantieplezier.

 

Neem eens een kijkje in onze Etalage!

In de etalage van Inspiratiepost vind je allerlei inspirerende producten en diensten: boeken, films, workshops, trainingen, mooie of inspirerende spullen en gadgets. Ze zijn gerelateerd aan de artikelen op de site. Zo kun je meteen actie ondernemen als een artikel je inspireert: meer informatie aanvragen of direct bestellen!

 

Magneet helpt tegen depressie

Onlangs gespot op SYNC.nl: Er bestaat een revolutionaire, nieuwe techniek waarmee artsen bepaalde hersengebieden kunnen stimuleren met een magneet. Het heet Transcraniële magnetische stimulatie (TMS) en het lijkt heel effectief tegen depressies.

 
 

Ken jij iemand die inspiratie nodig heeft? Stuur deze nieuwsbrief door!

copyright © 2008 inspiratiepost.nl | contact | afmelden